Winmau Launch 2021 - Blade 6 has arrived!

Winmau Launch 2021 - Blade 6 has arrived!

Winmau Darts, de Britse dartsgigant, heeft vandaag een enorme reeks nieuwe dartproducten gelanceerd. Deze nieuwe artikelen zijn uiteraard allemaal verkrijgbaar bij Barney's Darts & Trophies, dé dartsspecialist van Den Haag. In dit blog lichten we de absolute hoogtepunten van de Winmau 2022 Collection kort voor je toe!

Het absolute hoogtepunt van deze nieuwe Winmau Launch is uiteraard de langverwachte komst van de Blade 6 dartborden. De Blade borden van Winmau zijn mateloos populair onder veel dartspelers en gemaakt van de beste kwaliteit. Deze nieuwste Blade-range bestaat uit drie verschillende dartborden: de Blade 6 (het basismodel voor de recreatieve darters), de Blade 6 Dual Core (met 2 lagen sisal de beste keus voor de fanatiekere spelers) en de splinternieuwe Blade 6 Triple Core Carbon. Dit revolutionaire dartbord bestaat uit 3 lagen sisal, met één carbon-fibre laag voor de ultieme duurzaamheid. Daarnaast is dit dartbord voorzien van enorm dun draad en verbeterde "Density-Control". Kortom de Blade 6 Triple Core is het ultieme dartbord op de markt, geschikt voor elke dartspeler!

Naast de prachtige Blade 6 dartborden brengt Winmau ook een nieuwe collectie rubberen dartbord surrounds uit, met een nieuwe bedrukking. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en talloze prints. Opvallend is de nieuwe Outshot surround, de allereerste surround die niet alleen dient als bescherming voor je muur, maar waarvan je ook alle checkouts kunt aflezen! Zo maak je nooit meer een rekenfout.

Heb jij liever een 'ouderwetse' dartkast in plaats van een surround? Ook daar heeft Winmau aan gedacht. Aan het assortiment dartkabinetten zijn verschillende nieuwe uitvoeringen toegevoegd, met een zwarte kleur en verschillende unieke prints op de kastdeurtjes. 

Uiteraard kunnen bij de 2022 Launch nieuwe dartpijlen niet ontbreken. Winmau komt met 2 nieuwe dartranges, de Wildcats- en de Firestorm-serie. Beide series zijn voorzien van een goede grip, prachtige kleurcombinaties en komen uit in veel verschillende gewichten. Daarnaast komt de Britse dartsfabrikant met een aantal nieuwe spelersdarts, zoals de nieuwe Exact matchdarts van Michael van Gerwen, de pijlen van Bobby George, Scott Waites, Paul Nicholson en gloednieuwe Special Edition darts van Simon Whitlock en Joe Cullen.

Zoek jij een handige en originele manier om je darts op te bergen? Dan is de nieuwe Dart Dock iets voor jou! In dit miniatuur Blade 6 dartbord, gemaakt van echt sisal, kan je meerdere setjes dartpijlen opbergen en tentoonstellen.

Al deze nieuwe dartartikelen van Winmau zijn vanaf vandaag te bewonderen en uit te proberen bij Barney's Darts & Trophies, de dartshop van Raymond van Barneveld aan de Goudsbloemlaan 3 te Den Haag. Uiteraard kan je ze ook online bestellen via www.barney-darts.com. 

 

Wij zien je graag tegemoet in onze winkel!

 

Met een sportieve dartsgroet,

 

Raymond van Barneveld

Ben Smit

Boaz Vugts

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.