Voorjaars Blog V

Voorjaars Blog V

Het voorjaar van 2021 loopt bijna af, de zomer komt eraan! Wij sluiten het voorjaar af met de vijfde en laatste voorjaarsblog van Barney's Darts & Trophies, de darts- en sportprijzenwinkel van Raymond van Barneveld. Met in deze blog: een overzicht van het laatste Super Series evenement, de nieuwe Mission dartartikelen in ons assortiment en een leuke actie!

De afgelopen week is in Milton Keynes het vierde PDC Super Series evenement afgewikkeld, waar alle 128 tourkaarthouders weer aan de bak konden om de nodige ponden voor de wereldranglijst te verdienen. Dit evenement stond onder andere te boek als de 'terugkeer' van Gerwyn Price, die voor het eerst sinds april weer te zien was op een PDC evenement. De huidige wereldkampioen moest onverhoopt de Premier League of Darts overslaan, vanwege een positieve coronatest. De Welshman liet zich echter meteen weer zien op de eerste dag van dit vierdaagse evenement, door zich in de finale te spelen. Helaas moest hij daar zijn meerdere erkennen in Joe Cullen, die dit jaar in uitstekende vorm verkeert. "The Rockstar" heeft in 2021 al meerdere Pro Tour finales op zijn naam weten te schrijven, en de finale tegen Price die hij met 8-6 won, voegde hij er nog aan toe.

De andere absolute uitblinker van deze reeks was Jose de Souza. De Portugees, die drie weken geleden zijn eerste Premier League-campagne afsloot als finalist, toonde deze week ook zijn wereldvorm door 2 dagen op rij de finale te winnen. "The Special One" rekende in twee achtereenvolgende, spannende finales af met respectievelijk Michael van Gerwen en Ryan Searle. Op de laatste dag trok Peter Wright aan het langste eind, door in de finale af te rekenen met Luke Humphries.

Uiteraard was onze eigen Raymond van Barneveld ook aanwezig bij deze Super Series. De 5-voudig wereldkampioen, die de laatste maanden wisselvallige prestaties liet zien, kwam ook niet zeer overtuigend over tijdens dit PDC-evenement. Ondanks een aantal nagelbijtend spannende wedstrijden, zoals de prachtige comeback tegen Jim McEwan en een zeer spannende partij tegen Michael Smith, kwam "Barney" niet verder dan de laatste 32 op de eerste dag. Uiteraard is de motivatie nog steeds hoog bij Van Barneveld om tijdens de volgende Super Series-reeks begin juli weer op topniveau te spelen!

 

Sinds deze week zijn er weer nieuwe Mission dartartikelen binnen bij Barney's Darts & Trophies, de dartspecialist van Den Haag aan de prachtige Goudsbloemlaan. Zo zijn er o.a. nieuwe supercoole Mission en Jack Daniels dartpijlen, flights en allerlei unieke dartaccessoires in onze winkel te bewonderen en uit te proberen. Je kunt jouw favoriete dartartikelen natuurlijk ook gemakkelijk online bestellen via www.barney-darts.com, de nieuwste online dartshop van de Benelux!

 

Tot slot hebben wij deze week een te gekke actie lopen. Bij besteding aan dartartikelen vanaf 25 euro ontvang je een gratis Barney Army mondkapje uit onze eigen Barney Merch. Dit collectors item wil je niet mislopen! Deze actie in enkel geldig bij besteding in onze fysieke winkel in Den Haag.

Wij verwelkomen je graag snel in onze winkel in Den Haag, onze deuren staan wagenwijd open!

 

Met een sportieve dartsgroet,

 

Raymond van Barneveld

Ben Smit

Boaz Vugts

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.