Voorjaars Blog II

Voorjaars Blog II

Het is weer hoog tijd voor een gloednieuwe voorjaarsblog van Barney's Darts & Trophies, de darts- en sportprijzenshop van Raymond van Barneveld, gelegen aan de prachtige Goudsbloemlaan in hartje Den Haag.
In deze blog: een kort overzicht van de tweede fase van de Premier League of Darts en de nieuwe dartreleases van Shot!

We zitten inmiddels in de laatste volle week van april, en de tweede fase van de Premier League of Darts is in volle gang! Dit jaar verloopt de Premier League uiteraard heel anders dan andere jaren, aangezien publiek (nog) niet toegestaan is bij dit evenement vanwege de coronacrisis. Daarom heeft de PDC besloten om het schema dit jaar in vier delen te hakken. In plaats van een speelronde elke week, spelen de tien deelnemers een aantal speelronden achter elkaar, verdeeld in vier fases. Deze week wordt speelronde 6 t/m 9 gespeeld, waarna de twee laagst geplaatste spelers zullen afvallen. Normaal gesproken spant het erom en wordt pas in speelronde 9 bepaald wie met de hakken over de sloot haalt en wie net buiten de buiten de boot valt. Dit jaar is er echter al na 7 speelronden de eerste afvaller al bekend: Glen Durrant. De 3-voudig wereldkampioen, die zowaar vorig jaar nog de Premier League-titel pakte, is momenteel hopeloos uit vorm en wist nog geen wedstrijd te winnen deze competitie. In speelronde 7 verloor hij van Jose de Souza, waardoor de exit na "Judgement Night" definitief werd. 

Bovenin het schema is het wel nog retespannend, waar debutant Dimitri van den Bergh momenteel aan kop gaat met 10 punten, en zowel Nathan Aspinall als Michael van Gerwen volgen op de voet met 9 punten. Na 16 weken zullen de beste vier overblijven en in de Play-offs uitmaken wie zich de Premier League-kampioen van 2021 mag noemen.

 

Afgelopen week heeft Shot een aantal prachtige dartpijlen en cases gereleast en deze zijn uiteraard verkrijgbaar bij Barney's Darts & Trophies, de dartshop van Raymond van Barneveld! Zo heeft Shot de  prachtige Inked dartcases uitgebracht, elk met een eigen unieke uiterlijk. Ook zijn er vier nieuwe modellen aan de Zen-dartpijlenserie toegevoegd: de Budo, Jutsu, Tanto en Sakori darts. De Zen dartpijlen van Shot zijn geschikt voor elke dartspeler, zowel beginnend als gevorderd, en heeft veel verschillende modellen.

Naast de prachtige nieuwe artikelen van Shot, zijn de Winmau Blade 5 en Blade 5 Dual Core dartborden weer op voorraad! Deze razendpopulaire dartborden zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit Afrikaans sisal om een lange levensduur te garanderen. Door het flinterdunne draad heb je zo min mogelijk last van bouncers en door het slimme Rota-Lock systeem blijft je bord stil hangen. Een prachtig bord, verkrijgbaar in de versie voor wekelijks gebruik (49,95) en de Dual Core-variant, die meer geschikt is voor de darters die dagelijks gooien (69,50). 

Deze en al onze andere dartartikelen zijn uiteraard te proberen in onze prachtige winkel aan de Goudsbloemlaan 3 in Den Haag. Maak dus snel een afspraak (0648390941) en kom gezellig langs!

Wij zien u graag snel tegemoet.

 

Met een sportieve dartsgroet,

 

Raymond van Barneveld

Boaz Vugts

Ben Smit

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.