Target Launch 2021

Target Launch 2021

Het wachten is voorbij: de Britse dartsgigant Target Darts heeft tijdens de jaarlijkse September Launch een serie prachtige nieuwe dartartikelen uitgebracht. Deze artikelen zijn sinds donderdag te bewonderen en uit te proberen bij Barney's Darts & Trophies, Raymond van Barneveld dartshop in Den Haag! In deze blog lichten we een aantal van deze nieuwe producten verder toe.

Target Darts, het populaire dartmerk uit Engeland, waar o.a. Phil Taylor, Rob Cross en Nederlands trots Raymond van Barneveld, heeft tijdens hun jaarlijkse September Launch weer prachtige nieuwe artikelen uitgebracht. Sinds deze week zijn deze artikelen bij Barney's Darts & Trophies te bewonderen en uit te proberen. De meest bijzondere artikelen lichten we kort voor je toe:

Uiteraard kan een nieuwe lijn van onze Haagse trots Raymond van Barneveld niet ontbreken. Voor zijn allernieuwste wedstrijddarts is de 5-voudig wereldkampioen samen met Target achter de tekentafel gekropen en heeft hij deze darts geheel aan zijn wensen ontworpen. Daar is de RVB95 Gen 4 Swiss uitgekomen, een oogstrelende 95% tungsten barrel met een zeer bijzondere gecombineerde grip en prachtige zwarte en gouden kleuraccenten. Net zoals de derde generatie zijn deze barrels ook voorzien van de Swiss Point-technologie, waarmee je zelfstandig eenvoudig je dartpunten kunt wisselen. Deze darts zijn standaard voorzien van de onverwoestbare Heli Titanium shafts en de nieuwe RVB G4 flights, die uiteraard ook los verkrijgbaar zijn. Als kers op de taart heeft Target ook een gloednieuw dartshirt voor "Barney" ontworpen, die uiteraard ook verkrijgbaar zijn bij de dartspecialist van Den Haag.

Naast de darts van Van Barneveld komt Target met de achtste generatie dartpijlen van Phil "The Power" Taylor en de 80% Black darts van Gabriel Clemens. Beide sets zijn ook voorzien van een Swiss-punt.

Buiten de spelersdarts zijn de Nastri, Hema en Yohtoh-lijnen ook nieuw toegevoegd aan het assortiment van Target. Al deze series darts hebben verschillende modellen en zijn voorzien van prachtige revolutionaire griptechnieken en kleurcoatings. De bijpassende flights zijn ook los te bestellen.

Tijdens een Target Launch als deze kan een nieuwe serie Takoma dartwallets natuurlijk niet ontbreken. Dit jaar zijn de Takoma Blueprint wallets in 3 verschillende modellen gelimiteerd te verkrijgen, evenals de bijpassende flights. Last but not least heeft Target ook nog nieuwe Pro Grip Ink shafts gelanceerd, voorzien van een unieke tattoo-print op de shaft. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren in de maat Medium, In Between en Short.

 

Deze nieuwe artikelen van deze Britse dartsgigant zijn vanaf NU uit te proberen in onze winkel aan de Goudsbloemlaan in Den Haag, of online te bestellen via www.barney-darts.com. Wij zien je graag spoedig tegemoet in onze winkel!

 

Met sportieve dartsgroet,

 

Raymond van Barneveld

Ben Smit

Boaz Vugts

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.