Nieuwe Target producten bij Barney's Darts & Trophies

Nieuwe Target producten bij Barney's Darts & Trophies

Het grote Britse dartmerk Target Darts heeft weer gloednieuwe artikelen uitgebracht. Deze zijn natuurlijk ook verkrijgbaar bij Barney's Darts & Trophies, de dartshop van Raymond van Barneveld in hartje Den Haag. In deze blog lichten we deze artikelen wat uitgebreider toe.

De grote Engelse dartfabrikant Target Darts, die vele grote spelers zoals Raymond van Barneveld onder contract hebben staan, heeft weer prachtige nieuwe artikelen gelanceerd. Zo is de populaire Takoma dartcase-serie uitgebreid met drie verschillende Limited-Edition uitvoeringen. Deze speciale Takoma en Takoma XL versies zijn voorzien van de Duitse, Britse of Nederlandse vlag. Deze dartcases zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit en bieden ruimte voor een of meerdere sets darts en een heleboel accessoires. Daarnaast heeft Target ook nieuwe dartflights uitgebracht in dezelfde 3 verschillende prints als de Takoma Cases. Deze flights komen uit in 3 verschillende vormen: de normale standaard vorm, de iets compactere standaard-6 en de unieke Ten-X vorm. 

 

Deze gloednieuwe producten zijn vanaf deze week in onze winkel aan de Goudsbloemlaan 3 in Den Haag te bewonderen. Naast deze producten kan u ook al onze talloze andere dartartikelen bekijken en komen uitproberen. Daarnaast kan u alle prijzen en palmares van 5-voudig wereldkampioen Raymond van Barneveld bewonderen. Niet in staat om onze winkel te bezoeken? Geen probleem! Al onze artikelen zijn uiteraard ook te bestellen op www.barney-darts.com.

 

Wij hopen je graag in onze winkel te zien!

 

Met een sportieve dartsgroet,

 

Raymond van Barneveld

Ben Smit

Boaz Vugts

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.