Lockdown Blog IV

Lockdown Blog IV

Ook deze week trakteren we je weer op een nieuwe Lockdown Blog, met nieuwtjes over Barney's eigen darts- en sportprijzenshop, aan de Goudsbloemlaan in het prachtige Den Haag!

Eind vorige week was onze eigen Raymond van Barneveld overal in Nederland is het nieuws, toen hij na afloop van de PDC Super Series in Engeland flauwviel. Hij ging opeens tegen de vlakte en kreeg direct medische hulp, waarna geconstateerd werd dat de 5-voudig wereldkampioen een te lage bloedsuikerspiegel had. Gelukkig gaat het nu, een week later, weer helemaal goed met de Haagse dartlegende en is hij weer helemaal de oude!

 

De tijd vliegt voorbij, het voorjaar is alweer begonnen en dat houdt in dat Pasen er weer bijna aankomt. Daarom hebben wij van 29 maart t/m 9 april een te gekke paasactie! Ook bij Barney's Darts & Trophies is de paashaas langsgeweest en heeft hij door de hele winkel allemaal eieren verstopt. Deze eieren zijn gevuld met allerlei leuke verrassingen, zoals kortingen tot 80% op je aankoop, gratis artikelen, een gratis setje dartpijlen, een gratis dartbord en als hoofdprijs een complete dartset t.w.v. 150 euro! Maak daarom snel en gemakkelijk een afspraak om langs te komen in de winkel aan de Goudsbloemlaan in Den Haag (0648390941) en zoek gezellig mee. Wij hopen je graag snel te zien!

 

Met een sportieve dartsgroet,

 

Raymond van Barneveld

Ben Smit

Boaz Vugts

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.