Lockdown Blog I

Lockdown Blog I

Een korte update van Barney's Darts en Trophies in Den Haag tijdens deze lockdown.

Darts Den Haag. Gesloten winkel en lockdown.

Wij tellen af!

Daar staan we dan... De winkel is inmiddels 4 weken gesloten. Na een fantastische opening van onze nieuwe dart winkel in Den Haag: Barney's Darts en Trophies moesten wij opeens de deuren sluiten. De opening was een daverend succes. We werden door iedereen heel hartelijk verwelkomd en Raymond heeft tijdens de opening enkele tips en trics gegeven aan de darters in de dartshop in Den Haag.

 

De dartwinkel heeft daarna, onder toeziend oog van Raymond van Barneveld, een geweldige periode gekend. Verschillende darts fans en darters uit binnen en buitenland kwamen langs om de winkel te bekijken. Zo waren er enkelen zelfs vanuit Engeland naar de dart winkel gekomen om de prijzen van Raymond te bekijken. Want naast dat de dartwinkel in Den Haag een het grootste assortiment darts van de regio heeft, staan er natuurlijk ook de gewonnen prijzen van Raymond van Barneveld. Zo heeft iedereen de kans om de enige echte Embassy beker te bezichtigen in de dartshop Den Haag van Raymond van Barneveld. De beker staat in een soort mini museum en hier kan ook jij een echte Walk on ervaren. Bezoek ons graag wanneer we weer open zijn. Voor nu zorgen wij er natuurlijk voor dat wij online zo goed als mogelijk vindbaar zijn en kunnen wij jullie steun tijdens deze lockdown heel hard gebruiken. Want wie verwacht er nou een winkel te openen en vervolgens weer te moeten sluiten. Balen!

 

Voor iedereen die nu al online darts artikelen besteld heeft bij ons: Dank! Dank voor de support namens Raymond van Barneveld en Ben Smit. Mede dankzij jullie is er licht aan het einde van de tunnel. Ik hoop dat wij jullie heel snel weer mogen begroeten en dat jullie heel snel weer, onder het genot van een biertje of frisje, in de dartkroegen mogen darten en jullie passie uit mogen voeren.

 

Wij denken aan jullie!

 

Met een sportieve darts groet,

 

Ben Smit

Raymond van Barneveld 

Opening foto dartshop den haag

Raymond van Barneveld opent darts hop

Raymond van Barneveld staat de pers te woord

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.