De nieuwe sportprijzenspecialist van Den Haag

De nieuwe sportprijzenspecialist  van Den Haag

Barney's Darts & Trophies, sinds 2020 de hotspot op het gebied van darts in Den Haag! Maar wij bieden niet alleen alles op het gebied van dartartikelen. In onze winkel aan de Goudsbloemlaan kunt u ook een groot assortiment aan sportprijzen vinden.

Sinds een aantal maanden heeft Den Haag weer een gloednieuwe specialist op het gebied van sportprijzen. Barney's Darts & Trophies, de darts- en sportprijzenshop van Raymond van Barneveld, heeft naast een groot dartsassortiment ook een zeer uitgebreid aanbod sportprijzen. In onze winkel kunt u terecht voor bekers, medailles, glazen bokalen, kampioensschalen, en nog veel meer! Wij voorzien uw gewenste sportprijzen van een gepersonaliseerde gravering en een passende afbeelding. Wilt u uw eigen logo op uw medaille of bokaal? Ook dat is bij Barney's Darts & Trophies geen probleem. Wij kunnen binnen een aantal werkdagen uw bekers en medailles verzorgen van het door uw gewenste logo.

Ben u benieuwd naar ons sportprijzenassortiment en wilt u deze van dichtbij bekijken? Kom dan gezellig langs in onze winkel aan de Goudsbloemlaan 3 in hartje Den Haag. U kunt ons volledige sportprijzenassortiment ook bekijken op onze webshop: www.sportprijzenwarehouse.nl!

 

Of u nu benieuwd bent naar dartartikelen of sportprijzen, u zit altijd goed bij Barney's Darts & Trophies in Den Haag. Tot snel!

 

Met een sportieve groet,

 

Raymond van Barneveld

Ben Smit

Boaz Vugts

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.