Barney's Darts & Trophies, de nieuwe sportprijzenspecialist van Den Haag!

Barney's Darts & Trophies, de nieuwe sportprijzenspecialist van Den Haag!

Barney's Darts & Trophies, niet alleen de specialist op het gebied van darts, maar uiteraard op het gebied van sportprijzen. In onze winkel op de Goudsbloemlaan in het prachtige Den Haag vindt u ons enorme assortiment bekers, medailles, kampioensschalen, wandborden en nog veel meer! Wij hebben voor ieder wat wils!

In de prachtige darts- en sportprijzenshop van Raymond van Barneveld, gelegen aan de Goudsbloemlaan in hartje Den Haag, vind u ons enorme sportprijzenassortiment. Nadat de laatste sportprijzenwinkel de deuren sloot in 2020, is Barney's Darts & Trophies de nieuwe specialist in Den Haag op het gebied van gepersonaliseerde prijzen. Alle prijzen die wij verkopen, zoals onze bekers en medailles, kunnen wij a la minute voorzien van een passend tekstplaatje en afbeelding, geheel naar uw eigen keuze en smaak. Daarnaast verkopen wij in Den Haag ook gepersonaliseerde kampioensschalen, glazen bokalen en houten wandborden, compleet naar uw eigen ontwerp! 

U kan uw gewenste sportprijzen uiteraard komen bekijken in onze prachtige winkel in Den Haag, maar als u niet uit de buurt komt, kunt u uw sportprijzen ook bestellen op onze webshop, www.sportprijzenwarehouse.nl! Als u vragen heeft over ons assortiment, kunt u ons altijd raadplegen per telefoon (0648390941) of per mail ([email protected]). Wij zien u graag tegemoet in onze winkel aan de Goudsbloemlaan in Den Haag.

 

Met een sportieve groet,

 

Raymond van Barneveld

Ben Smit

Boaz Vugts

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.