Darts Den Haag | De winkel van Raymond van Barneveld

Winterblog 2022 | Joe Cullen wint de Masters, nieuwe bordenleverancier PDC

Winterblog 2022 | Joe Cullen wint de Masters, nieuwe bordenleverancier PDC

2022; een nieuw jaar om te gaan darten! Na drie weken dat wij door de corona-lockdown de deuren hebben moeten sluiten, is Barney's Darts & Trophies in dit kalenderjaar natuurlijk weer geopend om u te helpen bij het aanschaffen van al uw dartartikelen, sportprijzen én spelletjes! In onze winkel aan de Goudsbloemlaan in het altijd gezellige Den Haag staat ons gespecialiseerde personeel klaar om al uw vragen te beantwoorden op dartsgebied.

Uiteraard is 2022 ook het jaar dat de meest vooraanstaande dartbond ter wereld, de PDC, weer begint met het maximaal organiseren van darttoernooien. Afgelopen weekend vond het eerste toernooi, The Masters, plaats en staat de Premier League op het punt van beginnen. In deze blog blikken we terug op de Masters, kijken we vooruit naar de komende toernooien en houden we je op de hoogte van de bijzondere nieuwtjes omtrent de PDC.

Target Launch 2021

Target Launch 2021

Het wachten is voorbij: de Britse dartsgigant Target Darts heeft tijdens de jaarlijkse September Launch een serie prachtige nieuwe dartartikelen uitgebracht. Deze artikelen zijn sinds donderdag te bewonderen en uit te proberen bij Barney's Darts & Trophies, Raymond van Barneveld dartshop in Den Haag! In deze blog lichten we een aantal van deze nieuwe producten verder toe.